"LICHT EN SCHADUW ZIJN MIJN VRIENDEN"
Down

Een vliegende kraai...


Naast foto’s maak ik tekeningen, schilderijen, gedichten en teksten.
“Ik volg mijn intuïtie, maak geen lange termijnplannen. Tijd is mijn grootste vijand .... dacht ik tot voor kort. Na rijp beraad blijkt het je trouwste bondgenoot in het leven! Licht en schaduw zijn mijn vrienden. Ik gebruik diverse media ... Het komt voor mij steeds weer neer op het vinden van de juiste balans, ritme, verhoudingen, kleur ... welke techniek ik ook beoefen, het zijn allemaal variaties op een thema. Ik zie dit leven als een speurtocht en doe allerlei ontdekkingen die het me mogelijk maken om mij te uiten. Ik wil altijd over het heuveltje heen kijken of om de bocht, achter de spiegel, over het water.. Ik geef me over, laat mij inspireren door waar ik ben, er is ook drama in de pólder! De schoonheid van het licht, de schaduw, mensen, dieren, landschappen, tegenstellingen, mysteries, winkelruiten, trekken mijn aandacht.
Ik houd van gelaagdheid, coulissen, stad en land. Een foto of schilderij is een weerspiegeling van een 'ogen-blik'. Wat ik in beeld vang, wil ik laten zien en doorgeven. Gewoonweg omdat het me geraakt heeft. In mijn portretten probeer ik het karakter te vangen.
Het valt denk ik niet mee voor een buitenstaander om mij in een hokje te stoppen. Maar als ik dan tóch in een hokje moet, dan knutsel ik dat het liefste zelf, in mijn eigen hoofd. Ik noem die rommelzolder Podesië en woon daar met het grootste plezier!

“Een vliegende kraai wordt soms wat nat” No 5

Een A5 boekje met een combinatie van foto’s schilderijen, tekeningen en tekst. 50 gesigneerde en genummerde exemplaren, 72 pagina's, harde cover. De 5e, jubileumuitgave, is helaas weer uitverkocht!! 

Later hier bericht wanneer er weer een nieuwe uitgave is.
Ben je nieuwsgierig naar wat foto's en gedichten/hersenspinsels van Nijmegen en de Ooijplder? Blader online in mijn boek Stadsschappen en Landsgedichten. https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken?widgetId=a7ed34bb-49cb-4c13-b179-07e3d2485744