EVA BROEKEMA PHOTOGRAPHY
Down
Eva groeide op in het weidse Groningse land, daar ontwikkelde ze haar gevoel voor compositie, licht en kleuren. Ze studeerde Fashion Design aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Daarna volgde Eva de masteropleiding Fotografie aan de kunstacademie Sint Joost in Breda en vulde ze haar technische kennis aan op de Fotovakschool in Apeldoorn. Zes jaar werkte Eva als designer voor verschillende modebedrijven. Uiteindelijk won haar passie voor fotografie het van het ontwerpen en startte ze in 2009 als zelfstandig fotograaf. Eva's achtergrond als ontwerper is onlosmakelijk verbonden met haar werk, dit resulteert daarom in een sterke visuele beeldtaal. Ze kan een origineel en creatief concept op maat te maken, in goed overleg met de klant. Eva fotografeert op een enthousiaste en persoonlijke manier, haar aanwezigheid voelt daarom vaak meer als een vriendin dan als 'de serieuze fotograaf'. Al dansend, bewegend, springend en liggend achter haar lens, legt ze mens en locatie vast.
Voor haar is het belangrijk pure emoties te fotograferen, het liefst van heel dichtbij en dit zonder een storende factor te zijn. Eva wil laten zien wat haar ontroert en ziet de esthetiek in niet voor de hand liggende dingen. Eva werkt zowel autonoom als commercieel en heeft een grote diversiteit aan interesses. Daarom staat ze open voor verschillende soorten opdrachten.
Heb je een fotograaf nodig? En ben je op zoek naar iemand met een eigen, originele en creatieve stijl? Dan ben je bij Eva aan het goede adres!